Alakouluikäisille ajankohtaista

Loiskis-leiri alakouluikäisille Sastamalassa 1.8.–4.8. Loiskis on Turun arkkihiippakunnan yhteinen, perinteinen, toimintapainotteinen telttaleiri. Luvassa on paljon tekemistä, yhdessäoloa, hiljentymistä ja elämyksiä. Sastamalassa, Kiikan Leiriahossa järjestettävä leiri on tarkoitettu 8–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Hinta 65 €. Ilmoittautuminen tästä 29.6. mennessä!

Syksymmällä: Saaristoseikkailu 10 vuotta täyttäneille Harvan saareen la 16.9. Paimion rovastikunnan alueen vuosina 2003-2007 vuosina syntyneille järjestetään Harvan saaressa järjestettävä Saaristoseikkailu-päivä on tarkoitettu vuosina 2003-2007 syntyneille, Paimion rovastikunnan alueella asuville. Saaristopäivässä on seikkailuhenkistä ohjelmaa, muun muassa korikiipeilyä, melontaa. Päivän hinta on 17 euroa. Se laskutetaan jälkikäteen. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään syyskuun alussa tarkempi päivän aikataulu sekä ennakkotietolomake. Lähdetään ilolla seikkailemaan! Ilmoittaudu Harvan-seikkailupäivään tästä.  


Seurakunnan alakouluikäisille suunnatussa toiminnassa vietetään aikaa kavereiden kanssa ja puuhataan yhdessä. Tekemisen ohessa myös pysähdytään: pohditaan yhdessä elämänasioita ja puhutaan mieltä askarruttavista ajatuksista. 

Alakouluikäisille sopivat jutut löydät tapahtumasivuilta: Lapsille ja lapsiperheille.

Alakouluikäisten kerhoista, leireistä ja illoista saat lisätietoja myös nuorisotyöntekijä Suvi Pulkkiselta.  

 

Leireillä kivaa tekemistä mukavassa porukassa

Seurakunta järjestää Halssin leirikeskuksessa alakouluikäisille leirejä koulujen loma-aikoina. Leireillä ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Merenrannassa Sauvossa sijaitseva leirikeskus tarjoaa luonnonläheisessä miljöössä kivat puitteet monenlaiseen tekemiseen ja harrastamiseen.  

 

Kids' Action iloisia iltoja täynnä toimintaa


Kids' Action -toimintaillat kokoavat alakouluikäiset viihtymään yhteisten tekemisten parissa. Erilaiset toimintapajat ovat olennainen osa vauhdikkaita iltoja. Lisäksi niihin kuuluu musiikkia sekä yhteinen iltapalatuokio. Menon ja meiningin keskellä hiljennytäänkin hetkeksi. Kids' Action -iltoja pidetään vuoden mittaan muutamia.
 

Kerhoissa kivaa tekemistä

Alakouluikäisten kerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kivaa kaveriseuraa.

 

Täyskympille kympin juttu!

Tänä vuonna kymmenen vuotta täyttävien täyskymppipäivä Halssissa ja "salaisessa kohteessa" lauantaina 26.8. klo 9-19. Tervetuloa mukaan täyskympit: ilmoittautuminen tästä. Lisätietoa Suvi Pulkkiselta, suvi.pulkkinen@evl.fi tai 050 5980 725

Seurakunnan täyskymppijäsenille kutsu tulee kotiin myös postitse! 

 

Lapsikuorossa lauletaan 

Liedossa joka toinen keskiviikko klo 17 seurakuntatalolla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki laulamisesta tykkäävät ala-asteikäiset. Lisätietoja saa Kaisa-kanttorilta.

 

Mukaan partioon?

Liedon seurakunnassa toimii partiolippukunta Liedon Eränkävijät, joka on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista lippukunnista. 7 – 10 -vuotiaat sudenpennut ja 11–15 -vuotiaat vartiolaiset kokoontuvat viikoittain eri puolilla Lietoa. Kokoontumisten lisäksi toimintaan kuuluvat monenlaiset retket ja leirit. Uusia sudenpentuja otetaan mukaan toimintaan aina syksyisin, ja samaan aikaan voi kysellä paikkoja myös muista ryhmistä.

Kurkista Liedon Eränkävijöiden nettisivuille. 

Liedon Eränkävijät löydät myös Facebookista.

 

Halssi tyttöleiri