Alakouluikäisille

Alakouluikäisille suunnatussa toiminnassa vietetään aikaa kavereiden kanssa ja puuhataan yhdessä. Tekemisen ohessa myös pysähdytään: pohditaan yhdessä elämänasioita ja puhutaan mieltä askarruttavista ajatuksista.

Alakouluikäisille sopivat jutut löydät tapahtumasivuilta: Harrastukset ja kerhot nuorille ja aikuisille.

Alakouluikäisten kerhoista, leireistä ja illoista saat lisätietoja myös nuorisotyöntekijä Suvi Pulkkiselta.

Leireillä kivaa tekemistä mukavassa porukassa

Seurakunta järjestää Halssin leirikeskuksessa alakouluikäisille leirejä koulujen loma-aikoina. Leireillä ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Merenrannassa Sauvossa sijaitseva leirikeskus tarjoaa luonnonläheisessä miljöössä kivat puitteet monenlaiseen tekemiseen ja harrastamiseen.

Kids' Action iloisia iltoja täynnä toimintaa

Kids' Action -toimintaillat kokoavat alakouluikäiset viihtymään yhteisten tekemisten parissa. Erilaiset toimintapajat ovat olennainen osa vauhdikkaita iltoja. Lisäksi niihin kuuluu musiikkia sekä yhteinen iltapalatuokio. Menon ja meiningin keskellä hiljennytäänkin hetkeksi. Kids' Action -iltoja pidetään vuoden mittaan muutamia.

Kerhoissa kivaa tekemistä

Alakouluikäisten kerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kivaa kaveriseuraa.

Täyskympille kympin juttu!

10-vuotta täyttäviä juhlistetaan tänä vuonna erityisellä kymppipäivällä. Kutsu tulee seurakunnan jäsenille kotiin postitse.

Lapsikuorossa lauletaan

Liedossa joka toinen keskiviikko klo 17 seurakuntatalolla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki laulamisesta tykkäävät ala-asteikäiset. Lisätietoja saa Kaisa-kanttorilta.

Mukaan partioon?

Liedon seurakunnassa toimii partiolippukunta Liedon Eränkävijät, joka on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista lippukunnista. 7 – 10 -vuotiaat sudenpennut ja 11–15 -vuotiaat vartiolaiset kokoontuvat viikoittain eri puolilla Lietoa. Kokoontumisten lisäksi toimintaan kuuluvat monenlaiset retket ja leirit. Uusia sudenpentuja otetaan mukaan toimintaan aina syksyisin, ja samaan aikaan voi kysellä paikkoja myös muista ryhmistä.

Kurkista Liedon Eränkävijöiden nettisivuille.

Liedon Eränkävijät löydät myös Facebookista.

Halssi tyttöleiri