Mukana elämän tärkeissä hetkissä

Ristiäiset, rippijuhlat, häät ja hautajaiset ovat elämän merkittäviä hetkiä, käännekohtia, jotka jäsentävät elämänkaarta. Ne ovat usein myös perheen, suvun ja ystävien yhteisiä ja yhdistäviä, vahvoja jälkiä jättäviä juhlia.

Kotiseurakunta on kanssasi ilossa ja surussa. Juhlan aiheita on paljon. Esimerkiksi maistraatissa solmittu avioliitto, uusi koti tai vaikkapa työpaikan uudet tilat ovat ilon ja juhlan aiheita. Voimme pyytää niille yhdessä Jumalan siunausta.

Ota yhteyttä!

Kun haluat kastaa lapsesi tai mennä naimisiin, ota yhteyttä oman seurakuntasi kirkkoherranvirastoon. Hautajaisia järjestäessäsi ota yhteys vainajan seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Viikon kirkolliset kuulutukset

Kastetut: Tilda Anneli Taxell, Jaakko Ilmari Yli-Pentilä

Avioliittoon kuulutetaan:  Karri Jari Pentti Nieminen ja Johanna Maria Laurila, Matti Pellervo Tuominen ja Janita Maria Suomi.

Avioliittoon vihityt:

Kuolleet:  Eila Emilia Nurminen 92v, Elli Aleksandra Päivärinta 86v, Heikki Juhani Hiitola 73v, Pirjo Marjatta Lähteenmäki 69v, Jaakko Tapani Lempiäinen 65v