Mukana elämän tärkeissä hetkissä

Ristiäiset, rippijuhlat, häät ja hautajaiset ovat elämän merkittäviä hetkiä, käännekohtia, jotka jäsentävät elämänkaarta. Ne ovat usein myös perheen, suvun ja ystävien yhteisiä ja yhdistäviä, vahvoja jälkiä jättäviä juhlia.

Kotiseurakunta on kanssasi ilossa ja surussa. Juhlan aiheita on paljon. Esimerkiksi maistraatissa solmittu avioliitto, uusi koti tai vaikkapa työpaikan uudet tilat ovat ilon ja juhlan aiheita. Voimme pyytää niille yhdessä Jumalan siunausta.

Ota yhteyttä!

Kun haluat kastaa lapsesi tai mennä naimisiin, ota yhteyttä oman seurakuntasi kirkkoherranvirastoon. Hautajaisia järjestäessäsi ota yhteys vainajan seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Viikon kirkolliset kuulutukset

Kastettu: Aino Kristiina Pitkänen

Kuolleet:  Irja Unelma Mantere 87v. (Turun Henrikinsrk); Raili Aniita Backman 87v. (Åbo svenska frs); Hannu Tapani Heinonen 69v.