Valmistaudumme ja vietämme pääsiäistä

Palmusunnuntaina 25.3.

Palmusunnuntain kaikenikäisten messu klo 10 Liedon kirkossa, Outi Tukia-Takala, Daniel Räsänen ja Lotta Paaso ja avustajina lasten pääsiäisleiriläiset.

Yö kirkossa -messu klo 10 Tarvasjoen kirkossa, Outi Niiniaho, Kaisa Takkula, Taru Sahla ja riparilaiset. Messun jälkeen rippikoululaisten valmistelemat kirkkokaffeet!

Hiljaisella viikolla

maanantaina 26.3.

Hiljaisen viikon hartaus klo 18 Liedon kirkossa, Harri Ruskeepää.

SLEY:n ahtihartaus klo 18 Tarvasjoen kirkossa. Puhujana Ossi Tammisto ja kanttorina Minna Mäkinen.

Tiistaina 27.3.

Pääsiäisyön messun ruokailun leivontatalkoot klo 12 Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Kootaan pop-up-kuoro klo 17 Liedon kirkossa. Tule mukaan harjoittelemaan illan hartaushetkeen Taizé-lauluja kanttori Jenni Urposen kanssa!

Taizé-hartaus klo 18 Liedon kirkossa, Daniel Räsänen, Jenni Urponen ja pop-up Taizé-kuoro.

Keskiviikkona 28.3.

Hiljaisen viikon hartaus klo 18 Liedon kirkossa, Elina Ahola ja Svetlana Jääskeläinen.

Kellokeskiviikon iltatilaisuus klo 18 Tarvasjoen seurakuntatalolla yhteistyössä Tarvasjoen Marttojen kanssa. Jouko Kyyrö kertoo karjalaisista pääsiäistavoista ja Outi Niiniaho pitää iltahartauden. Musiikkia Kaisa Takkulalta. Iltateen tarjoavat Martat.

Kiirastorstai 29.3.

Kiirastorstain aamun messu klo 10 Liedon kirkossa, Daniel Räsänen, Harri Ruskeepää, Lotta Paaso ja Iltaruskon laulajat. Toimintatorstain lounas (3€) tarjolla seurakuntatalolla messun jälkeen.

Kiirastorstain aamun messuun on mahdollista saada kuljetusapua ja apua myös kirkon pihamaalla ja kirkossa liikkumiseen. Kirkkokyyti- ja avustajatiedustelut diakonissa Mervi Kanniaiselle, p. 050 5707177.

Ehtoollishartaus klo 14 Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksessa, Outi Niiniaho ja Kaisa Takkula.

Kiirastorstain iltamessu klo 18 Tarvasjoen kirkossa, Outi Niiniaho ja Kaisa Takkula.

Kiirastorstain iltamessu klo 20 Liedon kirkossa, Elina Ahola, Outi Tukia-Takala, Svetlana Jääskeläinen ja Gospel Ladies.

Kiirastorstain iltamessuissa kokoonnutaan ehtoollisen äärelle. Pitkänperjantain edellä puemme alttarit mustaan ja vain Kristuksen kynttilä jää valoksi pimentyvään iltaan.

Pitkäperjantai 30.3.

Sanajumalanpalvelus klo 10 Liedon kirkossa, Pauliina Uhinki-Suominen, Lotta Paaso ja Kirkkokuoro.

Pitkänäperjantain sanajumalanpalveluksessa urut pysyvät vaiti eikä kirkonkelloja soiteta.

Kristuksen kuolinhetken musiikkihartaus klo 15 Tarvasjoen kirkossa: Maria Sapelkina, kitara ja domra, sekä Petri Kopponen, piano ja urut.

Tervetuloa pääsiäisen iloon!

Lauantaina 31.3. pääsiäisyön messu ja ateria: Pääsiäisyön messu klo 22 Tarvasjoen kirkossa, Outi Niiniaho, Pauliina Uhinki-Suominen, Kaisa Takkula ja pääsiäiskuoro. Palveluksen jälkeen on yhteinen pääsiäisyön ateriointi kirkossa. Yhteiseen pöytään voi myös tuoda tarjoilua, mieluusti helppoa sormisyötävää, sekä oman lautasen ja mukin.

Ensimmäinen pääsiäispäivä sunnuntai 1.4.

Messu klo 10 Liedon kirkossa, Harri Ruskeepää, Elina Ahola, Lotta Paaso ja Kirkkokuoro.

Pääsiäisillan messu klo 18 Littoisten kirkossa, Harri Ruskeepää, Svetlana Jääskeläinen sekä Selloduo Varonen.

Toinen pääsiäispäivä ma 2.4.

Perhemessu ja pääsiäisiloa! Messu klo 10 Liedon kirkossa, Outi Tukia-Takala, Daniel Räsänen, Kaisa Takkula ja lapsikuoro Laululintuset. Messun jälkeen etsitään kirkossa piilotettuja pääsiäismunia ja vietetään lasten iloista pääsiäistä, tarjolla kirkkokahvit.

Messu klo 10 Tarvasjoen kirkossa, Elina Ahola ja Svetlana Jääskeläinen.

Lasten pääsiäinen Liedon kirkossa