Herra varjelee kaikki sinun askeleesi,
sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina. Ps. 121:8.

Motoristikirkko 2017
la 13.5. klo 15

Messussa saarnaa pastori Pauliina Järvinen ja liturgian toimittaa Harri Ruskeepää.  Messun musiikista vastaa huikea kokoonpano: Tommi Kalenius, Edu Kettunen, Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen nousevat lavalle Liedossa jo ennen messun alkua,  klo 14.15.

Perinteiseen tapaan motoristikirkkoon kuuluu muun muassa Motoristin psalmin luku, messun ylistysosan "soittaminen" moottoreita käyttämällä ja kolehdin keruu Yhteisvastuulle. Lopuksi ilmoille kajahtaa Suvivirsi.

Kupittaalta Liedon kirkolle ajavan moottoripyörien ristikulkeen kärjessä ajaa Mia Virtanen kyydissään ristinkuljettajana Sasu Virtanen, 10-vuotias motocross-harrastaja. Johtokaksikko edustaa Lieto MC 2000 -kerhoa, ja pyöränä heillä on Honda Gold Wing Trike 1800.

Ohjeita moottoripyöräilijöille

Kokoontuminen Kupittaalla:

Tänä vuonna moottoripyörät kokoontuvat tuttuun tapaan ennen messua Turun Kupittaalla, Blombergin aukiolla klo 12, josta moottoripyöräkulkue lähtee klo 13.30 alkaen kohti Lietoa.

• Noudata opastusta ja liikenteenohjausta.

• Paraatin lähtö Kupittaalta tapahtuu ajoryhmittäin klo 13.30 alkaen. Ryhmiä on 3–4, ja ne lähtevät liikkeelle viiden minuutin välein.

• Ole valmis hyvissä ajoin ennen oman ryhmäsi lähtöä (mootoripyörä käynnissä, ajovarusteet päällä).

• Älä poikkea paraatista matkan aikana – älä ryhmity paraatiin Kupittaalla, mikäli et aio ajaa siinä Liedon kirkon edustalle asti.

Liedossa: Motoristikirkkoon tulevat moottoripyörät ajetaan kirkon edustan pysäköintipaikalle liikenteenohjaajien opastuksen mukaan. Muualle ei tule pysäköidä: Piha tyhjenee hyvin sujuvasti ja nopeasti tapahtuman jälkeen, joten ruuhkaan juuttumista ei tarvitse pelätä.

Ajoreitti 2017:
Kupittaalta Lietoon
Hippoksentie - Uudenmaantie - Uudenmaankatu - Hämeenkatu - Hämeentie - Hämeen valtatie - Kirkkotie

Motoristiraamattuja jaossa

Uutta, vuoden 2017 alussa ilmestynyttä Motoristiraamattua on jaossa Liedossa tapahtuman yhteydessä. Gospel Riders -moottoripyöräkerhon julkaiseman ja lahjoittaman Motoristiraamatun voi jakelupisteistä noutaa itselleen ilmaiseksi.

Motoristin psalmi

Tahdon ylistää sinua taivaan ja maan Jumala,
joka olet luonut maailman.
Tahdon kiittää sinua, joka näytät minulle
mäet ja järvet, niityt ja metsät.
Tahdon ylistää sinua,
joka levität sileän tien minun eteeni.
Herra, kun tunnen vauhdin viiman kasvoissani,
vaistoan sinun virkistävän armosi.
Herra, kun minä kiihdytän pyörääni,
tunnen tuulahduksen sinun ikuisuudestasi.
Kun minä näen puitten ja peltojen kiitävän ohitseni
iloitsen elämästäni.
Kun minä annan moottorini laulaa,
päästän elämäniloni valloilleen.
Herra, minä kiitän sinua nuoruuteni ilosta.
Kuitenkin Herra, kun ajan huomiseen, niin en tiedä,
näenkö enää iltaa.
Herra, varjele minua onnettomuudelta ja vaaralta.
Suojele minua tiellä ja
varjele minun nuoruuteni kuolemalta.
Herra, minä tahdon ylistää sinua raikkaassa vauhdin viimassa,
niin kauan kuin minä olen vielä nuori.

Bernd-Jürgen Haman
Suom. Erkki Marttinen

motoristikirkko

Motoristikirkon järjestäjät: Liedon seurakunta, Liedon kunta, Lieto MC 2000, Turun Moottoripyöräilijät, Autoliitto ja Team Velo Cycling.

Lisätietoja:

Motoristikirkon järjestelyt: Yvonne Smidtslund, p. 0500 630 251, yvonne.smidtslund@evl.fi

Tiedotus: Johanna Hörkkö-Granö, p. 050 598 0743, johanna.horkko-grano@evl.fi