Herra varjelee kaikki sinun askeleesi,
sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina. Ps. 121:8.

Motoristikirkko 2018
la 12.5. klo 15 Liedon kirkon edustalla

Motoristikirkon 2018 käsiohjelma aukeaa tästä – ole hyvä.

Messussa saarnaa kappalainen Outi Niiniaho ja liturgian toimittaa seurakuntapastori Daniel Räsänen. Musiikista vastaa Make Perttilä Band.

Exit-yhtyeen riveistä tunnettu Make Perttilä on Sibelius Akatemiasta valmistunut diplomikitaristi. Hän on laulaja ja lauluntekijä, jonka musiikki on elämänmakuista, pohdiskelevaa, kysymyksiä herättelevää, toivonpilkahduksia välittävää. Perttilä myös ansioitunut tuottaja ja on vastannut muun muassa Ylen Nojatuolikirkkojen musiikkivalinnoista.

Perinteiseen tapaan motoristikirkkoon kuuluu muun muassa Motoristin psalmin luku, messun ylistysosan "soittaminen" moottoreita käyttämällä ja kolehdin keruu Yhteisvastuulle. Päätteksi veisataan Suvivirsi.

Motoristikirkkoa edeltää moottoripyörien kulkue Turun Kupittaalta Liedon kirkolle. Sitä johtava moottoripyörä vie myös messuristin jumalanpalveluspaikalle Liedon kirkolle.

Kokoontuminen Kupittaalla

Vuoden 2018 Motoristikirkon kulkueeseen kokoonnutaan perinteikkäästi Kupittaalle. Siellä kulkueeseen valmistaudutaan Pelastustien koskettavan musiikin tunnelmissa.

Blombergin aukiolle klo 12 alkaen. Moottoripyöräkulkue lähtee Kupittaalta klo 13.30.

Ohjeita moottoripyöräilijöille:

• Noudata opastusta ja liikenteenohjausta.

• Paraatin lähtö Kupittaalta tapahtuu ajoryhmittäin klo 13.30 alkaen. Ryhmiä on 3–4, ja ne lähtevät liikkeelle kymmenen minuutin välein.

• Ole valmis hyvissä ajoin ennen oman ryhmäsi lähtöä (moottoripyörä käynnissä, ajovarusteet päällä).

• Liikkeelle lähdön jälkeen kaikki letkat pysäytetään Hippoksentielle turvallisen ja sujuvan lähdön varmistamiseksi. Hippoksentielle ajetaan mahdollisimman tiiviisti. Tästä eteenpäin letka jatkaa poliisin johdolla parijonossa.

• Jos myöhästyt, älä yritä liittyä paraatiin kesken matkan, vaan aja itsenäisesti perille. Älä myöskään poikkea paraatista matkan aikana – älä ryhmity paraatiin Kupittaalla, mikäli et aio ajaa siinä Liedon kirkon edustalle asti.

Liedossa: Motoristikirkkoon tulevat moottoripyörät ajetaan kirkon edustan pysäköintipaikalle liikenteenohjaajien opastuksen mukaan. Muualle ei tule pysäköidä: Piha tyhjenee hyvin sujuvasti ja nopeasti tapahtuman jälkeen, joten ruuhkaan juuttumista ei tarvitse pelätä.

Ajoreitti 2018:
Kupittaalta Lietoon
Hippoksentie - Uudenmaantie - Uudenmaankatu - Hämeenkatu - Hämeentie - Hämeen valtatie - Kirkkotie

Motoristikirkon järjestävät yhdessä Liedon seurakunta, Liedon kunta, Lieto MC 2000, Turun Moottoripyöräilijät, Gospel Riders ja Autoliitto yhteistyössä viranomaisten ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa

Lisätiedot motoristikirkon järjestelyistä: Yvonne Smidtslund, p. 0500 630 251, yvonne.smidtslund@evl.fi