Uusi seurakuntatalo

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Uusi seurakuntatalo

Uusi seurakuntatalo sijaitsee lähellä kirkkoa, Kirkkotien ja Hyvättyläntien risteyksessä. Talossa on neljä erikokoista kokoontumistilaa: Mestarinsali (enint. 100 hlöä), Pienisali (enint. 60 hlöä), Salikamari (enint. 25 hlöä) sekä Kahvio (enint. 30 hlöä).

Tiloja voi vuokrata muistotilaisuuksia ja perhejuhlia varten. Tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus tuoda itse tarjoiltavat tai ottaa oma pitopalvelu. Tiedot tilavuokrista löytyvät Info ja asiointi -sivuilta.

Uudella seurakuntatalolla on sähköllä toimivat ulko-ovet ja inva-wc, jonka yhteydessä myös vauvanhoitopöytä. Mestarinsalissa toimii induktiosilmukka.

Varaukset ja tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Kohti ehyempää elämää -iltapäivä

Tervetuloa iltapäivään, jossa puhujana psykologi Odetta Lee-Simmons. Lisäksi musiikkia ja muita puheenvuoroja - todistamassa myös poliisit Jatta Haltsonen ja Osku Paajanen. Musiikkia kuullaan muun muassa Tertsetiltä, jossa laulavat Harri Ruskeepää, Kimmo Leino ja Jukka Lusenius. Säestys Olli Sjöblom. Mukana Pauliina Uhinki-Suominen. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen.

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Laula kanssamme -ilta Liedon seurakuntatalolla

Lämminhenkinen ilta täynnä yhteislaulua ja tarinoita lauluvalintojen takaa.