Uusi seurakuntatalo

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Uusi seurakuntatalo

Uusi seurakuntatalo sijaitsee lähellä kirkkoa, Kirkkotien ja Hyvättyläntien risteyksessä. Talossa on neljä erikokoista kokoontumistilaa: Mestarinsali (enint. 100 hlöä), Pienisali (enint. 60 hlöä), Salikamari (enint. 25 hlöä) sekä Kahvio (enint. 30 hlöä).

Tiloja voi vuokrata muistotilaisuuksia ja perhejuhlia varten. Tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus tuoda itse tarjoiltavat tai ottaa oma pitopalvelu. Tiedot tilavuokrista löytyvät Info ja asiointi -sivuilta.

Uudella seurakuntatalolla on sähköllä toimivat ulko-ovet ja inva-wc, jonka yhteydessä myös vauvanhoitopöytä. Mestarinsalissa toimii induktiosilmukka.

Varaukset ja tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Silmäyksiä sisällissotaan: sisällissota ja kirkko

Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttusen luento sekä yhteistä keskustelua. Mukana Esko Laine. Kahvitarjoilu.

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Maskottikissojen "kissanristiäiset"

Varhaiskasvatuksen maskottikissojen leikkimieliset Kissanristiäiset. Hauskaa yhdessä oloa ja herkuttelua.