Uusi seurakuntatalo

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Uusi seurakuntatalo

Uusi seurakuntatalo sijaitsee lähellä kirkkoa, Kirkkotien ja Hyvättyläntien risteyksessä. Talossa on neljä erikokoista kokoontumistilaa: Mestarinsali (enint. 100 hlöä), Pienisali (enint. 60 hlöä), Salikamari (enint. 25 hlöä) sekä Kahvio (enint. 30 hlöä).

Tiloja voi vuokrata muistotilaisuuksia ja perhejuhlia varten. Tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus tuoda itse tarjoiltavat tai ottaa oma pitopalvelu. Tiedot tilavuokrista löytyvät Info ja asiointi -sivuilta.

Uudella seurakuntatalolla on sähköllä toimivat ulko-ovet ja inva-wc, jonka yhteydessä myös vauvanhoitopöytä. Mestarinsalissa toimii induktiosilmukka.

Varaukset ja tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Toimintatorstai

Toimintatorstai on mukavaa tekemistä, yhteinen hartaus ja lounashetki sekä pysähtymistä ajankohtaisten teemojen äärelle. Aamupäivän ohjelma klo10 alkaen, hartaus klo 11 sekä lounas (3 €) klo 11.15. Ohjelma jatkuu klo 12.15.

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Hiljaisuuden sisältä loistaa - Turun seudun musiikkiopiston opppilaidenkonsertti)

Turun seudun musiikkiopiston lietolaiset oppilaat esiintyvät