Päiväkerhot

Huhtikuun ajan voi ilmoittautua päiväkerhoihin lukuvuodeksi 2018–2019. Syksystä 2018 alkaen päiväkerhomme ovat maksuttomia.  Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä.

Päiväkerhossa jokainen lapsi kohdataan sekä ainutlaatuisena yksilönä että ryhmän jäsenenä. Päiväkerhossa varhaiskasvatuksen ammattilaiset ovat lapsen kasvun ja oppimisen tukena. Yhdessä opitaan kädentaitoja, koetaan musiikin iloa, vieraillaan tarinoiden ja kertomusten maailmassa, rohkaistaan luovuuteen ja itsensä ilmaisuun sekä vahvistetaan hyvän itsetunnon kehittymistä.   

Päiväkerho on sosiaalisten taitojen ja itsenäisen olemisen tärkeä harjoittelupaikka. Yhdessä opitaan muun muassa ryhmässä toimimisen pelisääntöjä, toisten huomioonottamista, ohjeiden noudattamista. Päiväkerhossa saadaan moninaisia valmiuksia eskari- ja koulutielle. Sieltä löytyy kavereita ja siellä saa kasvaa yhdessä toisten lasten sekä tuttujen ja turvallisten aikuisten kanssa. 

Seurakunnan päiväkerhot pyrkivät tukemaan lasten ja kotien hengellisen elämän toteutumista osana arkea, edistämään perheiden hyvinvointia ja toimimaan vanhempien kasvatuskumppaneina.  

Liedon seurakunta järjestää päiväkerhoja 3—5-vuotiaille lapsille eri puolilla kuntaa. 3-vuotiaille on kerhoa kerran viikossa, 4—5-vuotiailla kerhopäiviä on viikossa kaksi. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

 

Kerhopaikat:

Liedon keskustan kerhohuoneisto (Hyvättyläntie 6)  

Aseman seurakuntakoti (Elotie 26)

Ilmaristen Ketunkolo (Pahkalaukkaantie 1)

Loukinaisten kerhotila (Pronssikuja 1, 21410 Vanhalinna)

Tammikallion seurakuntakoti (Tammikallionpolku 3g)

Tarvasjoen seurakuntatalo (Kyröntie 1)

 Ilmoittautuminen päiväkerhoon -sivuilta 

Kerhopaikkoja voi kysellä myös vastaavalta lastenohjaajalta, Päivi Linnasaari-Liimataiselta, p. 050 346 6060, paivi.linnasaari@evl.fi  

Kaikkien lastenohjaajien yhteystiedot löydät täältä.