Kirkkohetkiä, kohtaamisia, leirielämää

Kirkkovartit, vauvakirkot ja perhekirkot

Kirkkovartti on erityisesti lapsille suunnattu 15 minuutin mittainen jumalanpalvelus. Se on toiminnallinen tuokio, jossa saa mahdollisuuden hiljentyä arkiviikon keskellä. Myös lasten tulee saada aistia ja kokea pyhää. Kirkkovarttien kautta kotikirkko tulee oman turvallisen aikuisen kanssa tutuksi. Kirkkovartin jälkeen voi siirtyä perhekerhoon. Kirkkovartteja pidetään Liedon, Littoisten ja Tarvasjoen kirkoissa.

Vauvakirkko on erityisesti vauvaperheille suunniteltu jumalanpalvelus.  Siellä ollaan yhdessä laulaen, loruillen, paijaten, siunaten ja rukoillen. Vauvakirkkoon saa ottaa oman helistimen mukaan! Vauvakirkkoja järjestetään Liedossa kaksi kertaa vuodessa, ja niihin saa oman kutsun jokainen edeltävän puolen vuoden aikana Liedon seurakunnassa kastettu pienokainen.

Perhekirkot ovat osa jumalanpalveluselämää, ja niitä järjestetään ympäri vuoden. Perhekirkot ovat lapsiperheille suunnattuja lyhyitä jumalanpalveluksia, joiden toteuttamiseen osallistuvat myös lapset — näihin kutsutaan toisinaan myös päiväkerholaisia laulamaan.

Neljävuotissynttärit

Neljävuotissynttäreitä vietetään kaksi kertaa vuodessa. Niihin saa oman kutsun jokainen neljä vuotta täyttävä seurakunnan jäsen.

Voimanlähteitä leirielämästä

Liedon seurakunnan leirikeskus palvelee perheitä Sauvon Halssissa. Halssissa järjestetään vuosittain monia erilaisia leirejä, kuten perheleirejä, lastenleirejä ja äitien virkistysviikonloppuja.

Leireillä on mahdollisuus tavata samassa elämäntilanteessa olevia, jakaa arkea ja löytää voiman lähteitä. Siellä saat rentoutua saunoen, ulkoillen ja hyvän ruoan äärellä. Perheleireillä seurakunta järjestää myös mahdollisuuden aikuisten yhdessäoloon.

lapsi vauvakirkossa
lapsen jalat