Kirkkovartti Littoisten kirkossa

Littoisten kirkko

Tervetuloa kirkkoon!

Kirkkovartissa vietetään jumalanpalvelusta lasten tahtiin. Lauletaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Mukana Pappi, kanttori ja lastenohjaajat. Kirkkovartin jälkeen perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa.

Suvi-illan hartaus

Kesän ajan vietetään Liedon kirkossa joka torstai pieni hiljentymishetki. Suvi-iltojen kirkkohetkissä voi arki-iltana viettää hengähdyshetken, rauhoittavan tovin. Osa illoista on musiikkipainotteisia, myös pieniä iltakonsertteja, osa perinteisiä iltahartauksia sanan ja rukouksen äärellä.