Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset

Uusi seurakuntatalo

Maksuton kuoro ala-asteikäisille

Liedon seurakunnan lapsikuoro Laululintuset on ala-asteikäisille laulavaisille lapsille tarkoitettu kuoro. Harjoituksissa laulamme ja soitamme välillä myös käsikelloja.Meillä on kevään aikana muutama esiintyminen ja kevään lopuksi teemme yhteisen kevätretken. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Liedon seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja kanttori Kaisa Takkulalta, puh. 044-7443219, kaisa.takkula@evl.fi

Tarvasjoen kappeliseurakunta,

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30

Tarvasjoen seurakuntatalo - Päiväkerho

Muskari

Perhemuskari Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!