Joulukonsertteja Liedon kirkoissa

Liedon kirkossa

la 2.12. klo 17

Sekakuoro Lauluviestin joulukonsertti. Perinteisiä joululauluja sekakuoron laulamana.

la 9.12. klo 18

Lumoa ja lunta – Naiskuoro Resonus. Tunnelmallisessa joulukonsertissa on mukana taitava harpisti Hilda Kunnola. Kuoroa johtaa Kari Jantunen. Ohjelma 15/10€.

ti 12.12. klo 18

Laulussa enkelten – Viihdekuoro Pandora. Tunnelmallisia joululauluja, kuoroa johtaa Irma-Sisko Norontaus. Ohjelma 10 €. Ennen konserttia tarjolla glögiä ja pipareita, vapaaehtoinen kahviraha. Konsertin järjestää Lions Club Lieto/Ilmatar, ja ohjelmamyynnin tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.

pe 15.12. klo 19

Kamuimmat joululaulut.  Vuoden nuorisokuoroksi valitun Kamu-kuoron joulukonsertissa esiintyvät Kamu-kuoro Pekka Nebelungin johdolla, Todelliset torvet, Trio Eho sekä Liedon laulu Päivi Sjöbergin johdolla. Konsertissa lauletaan joululauluja myös yhdessä. Vapaa pääsy.

ma 25.12. klo 20

Joulun sävelilta. Liedon mieskuoron perinteinen joulupäivän konsertti. Kuoroa johtaa Esa Nordgrén.

Tarvasjoen kirkossa

ma 11.12. klo 18.30

Joulun kynnyksellä. Aino-kuoron perinteinen joulukonsertti. Kuoroa johtaa Satu Luukkonen. Ohjelmamaksu 10 €.

to 14.12. klo 19

Näin sydämeeni joulun teen. Mikko Mäkeläisen joulukonsertti. Perinteisiä joululauluja, mukana muutama uudempikin. Lisäksi kuullaan Mäkeläisen edesmenneelle äidilleen säveltämä joululaulu Ääni taivaasta sekä konsertin säestyksestä vastaavan Samuli Jokisen instrumentaalista musiikkia. Ohjelmamaksu 15 €.

Littoisten kirkossa

la 23.12. klo 18

Kaisa ja Samuli Takkulan joulukonsertti.  Jouluisia yksinlauluja littoislaisten Takkuloiden esittäminä.

Konsertteihin on vapaa pääsy, osassa ohjelmamaksu. Tervetuloa virittäytymään joulun aikaan ja tunnelmaan!