Itsenäisyyspäivän juhlaa Liedossa

Liedon kunta  kutsuu jokaista viettämään kaikille avointa itsenäisyyspäivän juhlaa: Teidät on kutsuttu juhlistamaan 100-vuotiasta Suomea - Yhdessä.

Liedon kunnan itsenäisyysjuhlaa vietetetään Lieto-hallilla klo 12-14.  Linja-autokuljetus juhlaan lähtee Liedon kirkossa pidettävän sananjumalanpalveluksen sekä seppeltenlaskun jälkeen kirkon pysäköintialueelta. Juhlan jälkeen on myös paluukuljetus takaisin kirkolle.

Tarinoita, tunnetta ja yllätysmomentteja lupaavassa kaikkien kuntalaisten juhlassa kuullan juhlapuhujana Turun yliopiston emeritusprofessori Esko Valtaojaa.  Kunnan tervehdyksen juhlaan tuo kunnanvaltuuston puheenjohtaja  Minna Ylikännö. Esiintymässä on Aino-kuoro sekä monet muut lahjakkaat osaajat. Juhla päättyy kahvitarjoiluun.

Juhlintaa Tarvashovissa

Tarvasjokelaisten yhdistysten ja kappeliseurakunnan järjestämää itsenäisyyspäivän juhlaa kahvitarjoiluineen vietetään musiikin, tanhun ja runojen parissaTarvashovissa. Juhlapuheen pitää VTM Juhani Heimonen.

Kuljetussapua juhlaan saa Tarvasjoen kirkolta jumalanpalveluksen ja seppeltenlaskun jälkeeen. Kyytiä tarvitseva voi ottaa yhteyttä Minna Mäkiseen, p. 0400 840 025.

Liedon kunnan itsenäisyyspäivän mainos