Kauneimmat Joululaulut

Sydämellisesti tervetuloa laulamaan rakastettuja joululauluja!

Tänä vuonna Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut
soivat syrjäytymisvaarassa olevien nuorten puolesta.

Liedon kirkossa

su 10.12.

klo 16 Lasten Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Kaisa Takkula, juontajina Päivi  Linnasaari-Liimatainen ja Tuula Mäki.

klo 18 Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Lotta Paaso, mukana Kirkkokuoro. Juontaa Noora Heino

klo 20 Kauneimmat Joululaulut matalammilta korkeuksilta, kanttorina Kaisa Takkula ja juontajana Noora Heino.

Lions Clubi Lieto Loukinainen tarjoaa jouluglögit kirkon portilla sunnuntain 10.12. Kauneimpien Joululaujen jälkeen.

la 16.12.

klo 22 Iltamyöhän Kauneimmat joululaulut, kanttorina Svetlana Jääskeläinen, juontajina Outi Kvarnberg ja Olivia Pekola.

su 17.12.

klo 18 Kauneimmat Joululaulut, mukana Liedon soittokunta joht. Markus Länne, kanttorina Lotta Paaso, juontaa Kaisa Fomin.

Littoisten kirkossa

to 14.12.

klo 18 Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Kaisa Takkula, juontaa Esko Laine.

pe 15.12.

klo 18 Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Svetlana Jääskeläinen, juontaa Anssi Nurmi.

su 17.12.

klo 15 Lasten Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Svetlana Jääskeläinen,  juontajina lastenohjaajt Tiina Aaltonen ja Heidi Laaksonen.

Tarvasjoen kirkossa

su 17.12.

klo 19 Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Minna Mäkinen, juontaa Timo Inkinen.

Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksessa

ke 13.12.

klo 14 HVK:n Kauneimmat Joululaulut, kanttori Kaisa Takkulan ja Laulavien eläkeläisten kanssa.

Palvelukeskuksen Ruskassa

ke 13.12.

klo 14 Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Lotta Paaso. Järj. Nivelyhdistys.

Aseman seurakuntakodissa

ke 13.12.

klo 18 Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Svetlana Jääskeläinen, juontajina Outi Kvarnberg ja Olivia Pekola.

Ilmaristen Ketunkololla

to 14.12.

klo 18 Kauneimmat Joululaulut, kanttorina Lotta Paaso, juontaa Kaisa Fomin.

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut keräävät yhteen tekemään hyvää ja laulamaan rakastettuja joululauluja – tänä vuonna jo 45. kertaa. Lue lisää Kauneimmista Joulualauluista.